شیخ نعیم قاسم: ایران از عملیات طوفان الاقصی اطلاع نداشت | حزب الله گزینه ای به نام تسلیم و سازش نمی‌شناسد عراقچی «ترامپ» را به چالش کشید: آیا آمریکا می تواند صلح هم برقرار کند؟ ترکیه برای کریدور رقیب ایران دندان تیز کرد هشدار FATF درباره کوتاهی کشورها در مقابله با تأمین مالی تروریسم دیدارهای دیپلماتیک عراقچی با ولیعهد، وزیر خارجه و وزیر دفاع عربستان (۱۷ تیر ۱۴۰۴) ناگفته‌های سرلشکر رضایی از جنگ ۱۲ روزه: ۸۰ پهپاد صهیونیست‌ها را زدیم و لاشه ۳۲ پهپادشان در اختیارمان است هشدار صریح گروه هکری حنظله: عقب نمی‌نشینیم، افشا می‌کنیم اطلاعیه سپاه پاسداران درباره هلاکت و دستگیری ۶ تروریست در چابهار (۱۷تیر۱۴۰۴) ترامپ: هدف بریکس ضربه به دلار است؛ تعرفه‌ها پس از ماه اوت تمدید نمی‌شود مکرون: در غزه باید آتش بس بی قید و شرط برقرار شود ویتکاف ادعا کرد: دستیابی به توافق آتش‌بس حماس و اسرائیل تا پایان هفته گزارش رسانه عبری از بازسازی دفتر نتانیاهو بعد از حملات موشکی ایران ترامپ: از پوتین خشمگین هستم تکرار یاوه‌گویی‌های ترامپ درباره حمله به تاسیسات هسته‌ای تهران تگزاس رها شده در سیل؛ آمریکا برای اسرائیل زیرساخت نظامی می‌سازد! یمنی‌ها لحظه‌به‌لحظهٔ حمله تا غرق‌کردن کشتیِ مرتبط با صهیونیست‌ها را منتشر کردند+ فیلم مقامات سعودی یک روحانی شیعه را بازداشت کردند ظریف: یک جنایتکار جنگی صلاحیت نامزد کردن کسی برای جایزه صلح نوبل را ندارد ۵ شهید و زخمی در حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به شمال لبنان انگلیس خواستار تسریع روند دیپلماسی در حل و فصل برنامه هسته‌ای ایران شد حمله یمن به یک کشتی دیگر در دریای سرخ (۱۷ تیر ۱۴۰۴) قتل عام ۸۰۶۹ نفر در سوریه پس از سقوط بشار اسد عراقچی راهی عربستان می‌شود حمله ارتش یمن به یک کشتی در دریای سرخ ۳ کشته برجای گذاشت (۱۷ تیر ۱۴۰۴) زد و خورد در پارلمان ارمنستان حین برگزاری یک نشست فوق‌العاده+ فیلم وزیر اطلاعات: ترامپ یاوه‌گو است توضیحات سخنگوی وزارت خارجه درباره آینده مذاکرات ایران و آمریکا
سرخط خبرها

افشاگری یک نماینده مجلس| احتکار آنتی‌بیوتیک‌ها به‌منظور اعلام قیمت جدید!

  • کد خبر: ۱۳۱۲۴۱
  • ۰۳ آبان ۱۴۰۱ - ۱۳:۱۵
افشاگری یک نماینده مجلس| احتکار آنتی‌بیوتیک‌ها به‌منظور اعلام قیمت جدید!
عضو کمیسیون بهداشت مجلس گفت: متاسفانه شاهد احتکار آنتی‌بیوتیک‌ها توسط شرکت‌های تامین‌کننده و توزیع‌کننده به منظور اعلام قیمت جدید و سوددهی بیشتر زیر سایه ضعف نظارت وزارت بهداشت هستیم.

به گزارش شهرآرانیوز، همایون سامه یح نجف‌آبادی با انتقاد از کمیاب شدن برخی از داروها، گفت: در گفت و گویی که با برخی شرکت‌های دارویی داشتم مطرح شد که انبار‌ها سرشار از دارو است، اما به دلیل تغییر قیمت دارو مجوز فروش ندارند. معمولا زمانی که قیمت دارویی افزایش می‌یابد شرکت‌های دارویی مبادرت به فروش دارو نمی‌کنند و دارو‌ها در کارخانجات دپو می‌شود تا قیمت جدید تعیین تکلیف و اعلام شود.

نماینده مردم کلیمیان در مجلس یازدهم در مورد کمبود آنتی بیوتیک‌ها ادامه داد: اظهاراتی هم در مورد افزایش چندبرابری قیمت آنتی بیوتیک‌ها شنیده می‌شود و به همین دلیل تمایل و رغبت شرکت‌های دارویی نسبت به توزیع و فروش دارو به داروخانه‌ها به شدت کاهش یافته است.

نجف آبادی خاطرنشان کرد: با وجودی که وزارت بهداشت در جریان وجود این رویه در شرکت‌های تامین کننده و توزیع کننده قرار دارد و این اقدام به نوعی احتکار دارو برای سوددهی شرکت‌ها و کارخانجات دارویی به شمار می‌رود، اما توجهی چندانی نمی‌کند.

عضو کمیته دارو و غذای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس یادآور شد: همانطوری که وزیر بهداشت اعلام کرد تا هفته آینده قیمت جدید آنتی بیوتیک‌ها اعلام می‌شود و به طور قطع با این اقدام شاهد فراوانی آنتی بیوتیک در داروخانه‌ها خواهیم بود؛ متاسفانه در حال حاضر با کمبود جدی شربت آنتی بیوتیک کودکان مواجه هستیم در حالی که با افزایش ابتلای کودکان به سرماخوردگی و آنفلوآنزا مواجه هستیم و نایاب شدن دارو به دلیل عدم اعلام قیمت جدید ناشی از کم کاری و ضعف نظارت وزارت بهداشت است.

وی با انتقاد از اینکه کمبود سرم به مشکلی دنباله دار تبدیل شده است، تصریح کرد: به دلایل مختلف مانند اختلاف قیمت بین تولید و فروش و همچنین سوددهی پایین، برخی کارخانجات تمایل چندانی به تولید نداشته و یا تولید را کاهش می‌دهند و بر همین اساس با کمبود سرم مواجه می‌شویم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->